5 pelottavan riippuvuutta aiheuttavaa moottoripyöräsovellusta, jotka voit ladata Android-puhelimeesi

Pelkäätkö hyppäämistä moottoripyörän selkään tosielämässä? Ne ovat pelottavia, koska voit satuttaa itseäsi pahoin törmäyksessä, mutta niin ei tapahdu, kun pelaat sovelluksella, ja aiomme tarkastella joitain moottoripyöriä, jotka voit ladata juuri nyt.

Death Moto 2

Alkuperäinen Death Moto -sovellus räjähti paikalle ja tuli nopeasti todella suosituksi, ja jatko on vielä parempi. Se on toisin kuin useimmat moottoripyöräilypelit, koska et vain pyri saavuttamaan maaliin nopeimmassa mahdollisessa ajassa. Sinun on myös taisteltava zombeja vastaan, jotka haluavat tehdä sinulle vahinkoa. Voit jopa päivittää mukanasi olevia aseita pelin edetessä, ja niiden hankkiminen ei vie kauan, koska se on erittäin koukuttava sovellus, jota voit pelata tuntikausia.

Death Racing: Moto

Tässä on toinen sovellus, jonka nimessä on sana ”kuolema”, mutta zombeja vastaan ​​taistelemisen sijaan uskon, että he vain myöntävät, kuinka vaarallista on ajaa moottoripyörällä mahdollisimman nopeasti vilkkaiden kaupunkien läpi. Sinun on hallittava taitosi hitaasti, ja matkan varrella ilmaantuu edelleen esteitä, kuten polttoaineen loppuminen ennen kuin lopetat kilpailun. Jos joku ystävistäsi pelaa peliä, voitte kaikki seurata toisianne, koska tulokset voidaan jakaa Facebookissa.

Drag Racing: Bike Edition

Hidastuskilpailu ei kestä ikuisesti, ja se on yksinkertaisesti sprintti maaliin, mutta pelkkä sen takia, että teet sen pyörän selässä, ei tee siitä yhtään vähemmän haastavaa. Jos haluat tuhota kilpailusi, sinun on oltava parhaimmillasi, mikä tarkoittaa loistavaa alkua ja tahdissa pysymistä loppuun asti. Peli tarjoaa realistista fysiikkaa, jota et löydä monista sovelluksista, ja voit käydä läpi monia erilaisia ​​pyöriä, kun avaat niiden lukituksen voittamalla kilpailusi.

Nopeus Moto

Vaikka grafiikka ei tyrmää sinua pelatessasi Speed ​​Motoa, et silti pysty lopettamaan sitä ilman taistelua. On erittäin koukuttavaa vain ajaa tiellä yrittää kerätä mahdollisimman monta kolikkoa, jotta voit päivittää pyörääsi edelleen. Yritä varmistaa, että pääset sisään ja ulos liikenteestä täydellisesti, koska jos törmäät, puret pölyä. Se on toinen niistä peleistä, joissa sinun ei tarvitse edes tehdä paljon liikkuaksesi ja korkeintaan sinun tarvitsee vain lyödä näyttöä kiihdyttääksesi.

Pyöräily ilmainen

Bike Race Freen on oltava yksi alkeellisimmista moottoripyöräpeleistä, joita koskaan pelaat, mutta se on yksi niistä peleistä, joihin palaat aina, vaikka se olisi kuinka yksinkertainen. Sinun täytyy kulkea läpi lukuisia eri maailmoja, ja jokaisessa on paljon erilaisia ​​raitoja, joten et joudu ajamaan samaa maailmaa yhä uudelleen ja uudelleen. Pääset hyppäämään yli tusinan eri pyörän selkään ja opit tekemään hulluja temppuja.

Comments are closed.