5 erinomaista ajopeliä, jotka voit ladata iPhonellesi, jos haluat pitää hauskaa

Jotkut sovellukset, jotka voit ladata iPhonellesi, voivat muuttaa elämääsi niin monella tavalla, mutta joskus haluat vain pitää hauskaa. Jos olet kiinnostunut pitämään mahdollisimman hauskaa, et voi voittaa loistavaa ajopeliä, joten tässä on joitain upeita, jotka voit ladata iPhonellesi jo tänään.

Kilpailu laiton: High Speed ​​3D

Pääset kokemaan mahtavan arcade-ajopelin pelatessasi Race Illegalia ja sinulla on jopa useita erilaisia ​​vaihtoehtoja käytettävissäsi. Hyppää suoraan sisään ja haasta muut kilpailijat tietyllä radalla tai voit valita sen sijaan uratilan, jos haluat tehdä itsestäsi mestarin ajan myötä. Kun ansaitset jatkuvasti rahaa, voit päivittää autosi, ja voit tehdä sille monia erilaisia ​​asioita, jotta se olisi nopeampi kuin koskaan ennen.

Speed ​​Racing Ultimate 2

Jos olet jo pelannut tämän pelin ensimmäisen osan, tiedät kuinka nautittavaa se oli, mutta tämä on vielä tehokkaampi ja tarjolla on paljon muutakin. Pääset nauttimaan 20 uudesta radasta, jotka vievät sinut yhdeltä puolelta maapalloa toiselle, ja siellä on myös entistä enemmän autoja, joilla voit ajaa. Myös grafiikkaa ja pelimoottoria on parannettu, joten kun ajat ympäriinsä, tuntuu melkein kuin hallitset oikeanlaista autoa.

Action Racing 3D UE

Joskus on mukavaa kilpailla muita ihmisiä vastaan ​​sovelluksen itsensä ohjaamien satunnaisten autojen sijaan, ja voit tehdä sen Action Racing 3D UE:n avulla, koska se tukee täyttä moninpeliä. Reittejä ei ole liikaa, mutta ne, joilla pääset ajamaan, ovat jännittäviä ja haastavia. Saat myös päättää, miten haluat ohjata peliä, käytätkö puhelimen painikkeita vai heiluttelet sitä puolelta toiselle suunnan vaihtamiseksi.

3D Drag Race 2

3D Drag Race 2 on toinen voimakas jatko-osa, joka on kehitetty ensimmäisen osan menestyksen ansiosta, ja kuten nimestä voi päätellä, se keskittyy hiihtokilpailuun. Pääset ajamaan joitain maailman ylellisimmistä autoista, mutta sinun on tehtävä lujasti töitä avataksesi niiden lukituksen, koska niitä kaikkia ei ole saatavilla alusta alkaen. Grafiikka on kristallinkirkasta, ja jopa suoraa tietä ajaessasi se on tarpeeksi hyvä peli saada adrenaliini pumppaamaan.

Ninja Run 3D

Sinun ei tarvitse edes hypätä kilpa-autoon pelataksesi tätä peliä, koska se pyörii kilpailla muiden ninjojen kanssa päästäkseen maaliin mahdollisimman nopeasti. Autot voivat kääntyä vain vasemmalle ja oikealle, mutta ninjat voivat juosta seiniä pitkin, hypätä tavaroiden yli ja heitellä ninjatähtiä kilpailijoitaan hidastaakseen niitä. Vaikka se ei sisällä autoja tai moottoripyöriä, se on silti yksi markkinoiden suosituimmista kilpapeleistä, ja sinun pitäisi ainakin testata.

Comments are closed.