Nopeiden nopeuksien ystävät: 5 upeaa Android-kilpasovellusta, jotka sinun on ladattava

Kilpapelit ovat aina olleet erittäin suosittuja perinteisissä pelikonsoleissa, ja näyttää siltä, ​​​​että mikään ei ole muuttunut kaikkien näiden uskomattomien kilpa-sovellusten julkaisun myötä. Tässä on muutamia Android-laitteita, jotka sinun kannattaa kokeilla ladata, jos pidät ajoneuvojen ajamisesta suurella nopeudella.

Speed ​​Racing

Jos ajat johonkin nopeudella sata mailia tunnissa, on helppo painaa jalkasi jarrulle välttääksesi katastrofin, mutta koska se ei ole sallittua Speed ​​Racingissa, sinun on tultava taitava liikenteessä ja ulos. . Kallista puhelintasi oikealle tai vasemmalle, kun haluat muuttaa suuntaa ja paina näyttöä, kun haluat mennä nopeammin. Se ei ole sen helpompaa, mutta et varmasti sano, että se on helppoa kilpailijoiden päihittämisessä ja kilpailun voittamisessa.

Raivoisa ukkonen

Raging Thunder tuo sinut erittäin voimakkaiden autojen ratin taakse ja räjäytät radalla mahdollisimman nopeasti. Voit kilpailla kelloa vastaan ​​voittaaksesi edellisen aikasi, mutta voit kilpailla myös muita autoja vastaan ​​riippumatta siitä, ohjaavatko niitä sovellus tai tosielämän vastustajat. Sovelluksen fysiikka on loistava ja grafiikka on myös upea. Voit pelata sovellusta ilmaiseksi, mutta jos et halua häiritä häiritseviä mainoksia, voit valita myös maksullisen version.

GT Racing

GT Racing on yksi parhaista kilpa-simulaatiopeleistä, joita on koskaan julkaistu Android-puhelimeesi, ja ei kestä kauan, ennen kuin et voi sammuttaa sitä. Se on täynnä paljon enemmän ominaisuuksia kuin tyypillisessä pelissäsi, ja sinulla on jopa mahdollisuus tarttua uratilaan, jossa pääset aloittelijasta supertähtikilpailijaksi. Ratoja on tonnia ja voit kilpailla muiden kuljettajien kanssa kaikkialta maailmasta, joten et koskaan kyllästy.

Racing Moto

Jos olet kyllästynyt hyppäämään auton ratin takana, kannattaa kääntyä Racing Moton puoleen, sillä sen avulla pääset kilpailemaan huimaa vauhtia moottoripyörän selässä. Voitat enemmän pisteitä, jos kuljet nopeammin, joten pelin ideana on ajaa mahdollisimman nopeasti aina ja samalla tarkkailla liikennettä matkan varrella. Matkasi vie sinut metsien, aavikoiden, vuorten ja monien muiden paikkojen halki, ja kaikki näyttää kauniilta, koska grafiikat ovat teräviä.

Night Racing HD

Lähes kaikki muut kilpa-autopelit tapahtuvat päiväsaikaan, jolloin näet selkeästi, mutta kun istut autosi ratin taakse tässä sovelluksessa, ajat ympäriinsä pimeässä. Onneksi grafiikat ovat visuaalisesti upeita ja rakastut peliin hyvin nopeasti. On olemassa monia eri alueita, joiden läpi voit ajaa, ja poliisi on myös perässäsi, joten jos haluat voittaa kilpailuja, sinun on nostettava ajotaitosi uudelle tasolle.

Comments are closed.