5 tapaa olla Street Smart

Rikos tai huono tilanne voi tapahtua kenelle tahansa milloin tahansa, missä tahansa. Jotta voit suojella itseäsi ja perhettäsi, sinun on pysyttävä älykkäänä. Kun olet tietoinen ympäristöstäsi ja tiedät mitä tehdä hätätilanteessa, voit pysyä turvassa, kun olet ulkona. Tässä artikkelissa on joitain yksinkertaisia ​​neuvoja ja vinkkejä viidestä yksinkertaisesta tavasta, joilla voit pysyä älykkäänä.

Itsepuolustus

Ensimmäinen asia, jonka voit tehdä, on ilmoittautua joihinkin itsepuolustuskursseihin. Nämä tunnit opettavat sinulle tärkeitä tekniikoita, joilla voit puolustaa itseäsi, jos joudut huonoon tilanteeseen. On luokkia, jotka on suunniteltu opettamaan itsepuolustusta kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua muun tyyppisille tunneille, kuten sekataistelulajeille, koska ne auttavat opettamaan sinulle asioita, joita voit käyttää itsepuolustukseen ja auttavat lisäämään voimaasi. Näiden tekniikoiden oppiminen lisää itseluottamusta ja antaa sinun mennä ulos pelkäämättä joutuvasi huonoon tilanteeseen.

Vältä tarpeettomia tilanteita

Voit pysyä älykäs välttämällä asioita, jotka voivat kärjistyä huonoihin tilanteisiin. Tämä sisältää pitkiä matkoja kävelyä yksin yöllä, kun ympärillä ei ole paljon ihmisiä. Älä myöskään koskaan kävele yksin minnekään, kun olet juonut tai kaksi, koska se voi tehdä sinusta helpon kohteen rikollisille. Aina kun lähdet ulos yksin, varmista, että kerrot jollekulle muulle olinpaikastasi, jotta he voivat tarkistaa, että pääsit turvallisesti kotiin.

Mikäli epäröit…

Jos sinusta tuntuu, että sinua seurataan, sinun tulee soittaa ystävällesi mahdollisimman nopeasti. Kannattaa myös mennä vilkkaalle ja valoisalle alueelle, kuten kauppaan tai ravintolaan. Voit sitten soittaa taksin viedäksesi sinut kotiin tai pyytää ystävääsi hakemaan sinut. Vaikka se olisikin väärä hälytys, on paljon parempi olla turvassa kuin katua.

Pysy ryhmässä

On aina turvallisempaa oleskella suuremmassa ryhmässä kuin kävellä yksin. Ihmisryhmät ovat enemmän pelote rikollisille…turvallisuus lukuina.

Hälyttimet ja suihkeet

Jos joudut kävelemään paljon yksin, sinun kannattaa harkita turvahälyttimen tai pippurisumutteen hankkimista. Nämä voivat auttaa herättämään huomion tai poistamaan hyökkääjän toimintakyvyttömäksi hätätilanteessa. On olemassa erilaisia ​​sääntöjä siitä, mitä saa kantaa, riippuen siitä, missä maassa asut. Tarkista aina, mikä on laillista osavaltiossasi tai maassasi ennen kuin ostat mitään. Näitä turvatuotteita voi ostaa erikoistuneista verkkokaupoista.

Nämä ovat vain muutamia monista tavoista, joilla voit pysyä turvassa kadulla. Muista, että jos joudut huonoon tilanteeseen, yritä olla panikoimatta ja ajatella selkeällä päällä. Onnea.

Comments are closed.